Бившата звезда в НБА – Делонте Уест, удари дъното след

...
Бившата звезда в НБА – Делонте Уест, удари дъното след
Коментари Харесай

Бивша звезда на НБА удари дъното - проси по улиците в Щатите

Бившата звезда в НБА – Делонте Уест, удари дъното след края на кариерата си и в този момент проси по улиците на Далас. 38-годишният някогашен спортист не наподобява на себе си, въпреки да генерира големи милиони в хода на спортния си път.

В края на баскетбола Уест посегна към опиатите и алкохола, а притежателят на Маверикс – Марк Кюбан, даже понечи да заплаща за рехабилитацията на своя някогашен чиновник. ЛеБрон Джеймс също се включи с помощ към Уест, с цел да може той да се върне към естествения метод на живот.

Въпреки всички опити, той в действителност не наподобява на себе си, откакто още веднъж започнаха да се появяват фрагменти и клипове, на които някогашният баскетболист проси. Американец разгласява видео от бензиностанция, на което се вижда по какъв начин беседва с Уест и даже баскетболистът му изяснява по какъв начин се е погрижил за всички членове на фамилията си и поради това е останал без пукнат $.

Майката на момчето в колата даже го попита дали е вложил парите си в нещо и тогава той стартира да приказва: „ Грижех се за фамилията и децата ми. Всяко едно от тях отиде в лицей. Уверих се, че всеки от тях ще има лична къща “, сподели Уест и по-късно бе запитан по какъв начин е допустимо след всичко това никой от тях да не му се отплати за всичко това.

Damn Delonte West
— Cam (@_illpadrino)
„ Борил съм се и ще се боря самичък в живота. Не желая нищо в подмяна за себе си “, разяснява той.

По време на осемгодишната му кариера в НБА Делонте Уест игра за Бостън Селтикс, Сиатъл Суперсоникс, Кливланд Кавалиърс и Далас Маверикс. След това той поигра и в Джей лигата на Китай, където завърши кариерата си през 2015-а година.

193-сантиметровият баскетболист имаше приблизително по 9.7 точки на мач, 2.9 битки и 3.6 асистенции. В хода на годините той получи 16 милиона $ единствено от заплати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР