Бившата звезда от НБА Ник Йънг бе изхръвлен през въжетата

...
Бившата звезда от НБА Ник Йънг бе изхръвлен през въжетата
Коментари Харесай

Бивша НБА звезда с плачевен дебют в бокса

Бившата звезда от НБА Ник Йънг бе изхръвлен през въжетата на кръга в дебюта си в бокса, откакто твърдеше, че противника му Малкълм Миникън е употребявал забранен удар и го е блъснал с глава.

37-годишният Йънг прочут с престоя си в ЛА Лейкърс и с това, че е някогашен сътрудник в живота на рап звездата Иги Азалея, направи своя дебют в бокса нощес. Съперник му беше интернет звездата Миникън в събитието „ Соушъл Глоувс 2 ” – показателен боксов мач, който трябваше да се организира в 5 рунда.

Nick Young ends up on the ring apron.
— FITE (@FiteTV)
Когато боят стартира стана ясно, че Йънг няма никакви боксови умения, само че употребява размерите си, с цел да остане на кръга. В четвъртия рунд удар на Миникън прати някогашният баскекболист отвън кръга, което постави завършек на борбата. Йънг се оплака, че противникът му е употребявал забранен удар с глава.

„ Чувствам се добре. Ударих го доста пъти. Мисля, че направих това, което пристигнах да направя. Той ми нанесе забранен удар и това е, което някои вършат, когато губят. Удари ме с глава и това постави завършек на мача. Не знам по какъв начин някой може да си мисли, че той е спечелил ”, съобщи Ник Йънг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР