Бившата звезда от Love Island Малин Андершон откровено разкри, че

...
Бившата звезда от Love Island Малин Андершон откровено разкри, че
Коментари Харесай

Звездата от ITV Love Island Малин Андершон смело споделя пътешествие за рехабилитация от алкохол и наркотици

Бившата звезда от Love Island Малин Андершон искрено разкри, че е минала триседмичен курс за рехабилитация, с цел да се оправи с загадка взаимозависимост от алкохол и опиати.

31-годишната риалити звезда откри популярност в шоуто за запознанства ITV през 2016 година - и от този момент животът й е посипан с контузия. Тя роди щерка на име Конси от някогашния си другар Том Кемп, с който стартира да излиза през 2018 година Но Конси умря трагично месец след идването си.

Смъртта на детето й пристигна единствено седмици след гибелта на майка й, Конси-Глория, умря след борба с рак. Малин посрещна втората си щерка, Xaya, през януари 2022 година - само че се раздели с бащата на бебето, Jared, скоро след идването на бебето. Бащата на Малин също умря от рак – до момента в който тя се бори с хранителни разстройства, загуби другари заради самоубийство и също по този начин е претърпяла домашно принуждение.

Малин споделя, че е тръгнала по рисков път след раздялата си с Джаред – и че това е който я посъветва да потърси помощ. Тя се вклю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР