Бившата звезда от Coronation Street Ариана Айтар каза, че е

...
Бившата звезда от Coronation Street Ариана Айтар каза, че е
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street позира по бикини за първи път след корекцията на цици

Бившата звезда от Coronation Street Ариана Айтар сподели, че е била в „ цялостен потрес “ от невероятните резултати от интервенцията си с цици, до момента в който споделя актуализация.

28-годишната сапунена звезда преди този момент разкри, че се е подложила на козметична интервенция, с цел да усили размера на гърдите си, и разгласява фотография от болничното си легло. След като се излекува от интервенцията, тя посети страницата на своята фешън марка Mars The Label, с цел да показа нова фотография на себе си по бикини.

Тя раздруса черно-бели облекла от две елементи на незнайно място и написа: „ АКТУАЛИЗАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕМАХВАНЕТО НА ПРЕВЪРЗКАТА: Те са в действителност УДИВИТЕЛНИ, всички превръзки са отстранени и в действителност не знам какво чаках с белезите, само че там няма безусловно нищо, те са ТОЛКОВА мънички.

„ Първата ми беше погледни с моя другар, когато се прибрах от клиниката и се подготвях на половина да се разстроя, само че ние просто бяхме в цялостен ШОК от това какъв брой добре наподобяват! Мисля, че в действителност просто виждате най-лошата верси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР