Бившата звезда от британската версия на музикалното шоу за таланти

...
Бившата звезда от британската версия на музикалното шоу за таланти
Коментари Харесай

Звезда от X фактор поискал от дете да му прати свои порно снимки

Бившата звезда от английската версия на музикалното шоу за гении X фактор Дани Тетли твърди, че е бил "натопен ", откакто бе задържан по съмнения, че е изискал от дете да му изпрати свои порно фотоси, написа в. "Метро ".

Певецът се е предал самичък на полицията в сектор в Брадфорд по-рано тази година и от този момент 3 пъти е бил пускан под гаранция, откакто полицията не го е намирала в дома на майка му.

Участникът в риалитито, който се подреди на шесто място, съобщи още, че е предал телефона си на полицията. На собствен ред от органите на реда потвърдиха, че "тече следствие ".

Говорейки по-рано тази седмица пред изданието изпълнителят твърди, че е "бил натопен ". "Тези неща се случват от години, тъй като хората не желаят да виждат, че се оправям добре с живота ", сподели той.

"Никога не съм се справял със славата добре. Не съм работил толкоз крепко, единствено с цел да бъда порицан ", добави той.

По-рано тази година Тетли бе забъркан в различен скандал, когато нескрито излезе видео, в което той смърка кокаин. "Скъсал съм си задника от работа за всичко, което имам, а по този начин разпущам откакто съм си скъсал задника от работа ", споделя той във видеото, след което смърка линия с кокаин.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР