Бившата звезда на Ювентус Анджело Ди Ливио призова сезонът във

...
Бившата звезда на Ювентус Анджело Ди Ливио призова сезонът във
Коментари Харесай

Легенда в Италия: Хора, нека прекратим първенствата!

Бившата звезда на Ювентус Анджело Ди Ливио прикани сезонът във футбола да бъде анулиран. „ Времето е такова, че би трябвало да спрем всичко”. 53-годишният отказал се състезател през 2005-а година, приключи кариерата си във Фиорентина, откакто завоюва три трофеи в Италия, две Купи на Италия и веднъж Шампионската лига.

Бившият халф удостовери, че в този момент целта не е обвързван с футбола и удостовери, че „ хората би трябвало да мислят най-много за личното си здраве”, в сравнение с да се кроят проекти с играта.

„ Времето е такова, че би трябвало да блокираме всичко, в това число и страните. Няма точка, на която да гледаме и тимовете да играят. Хората мислят в този момент за всичко друго, само че не и за футбол. Не е рационално спортът да продължи. Редица мачове ще се отсрочват и ще е мъчно. Смятам, че е вярно отлагането на Европейското първенство”, отсече Ди Ливио.

Той добави, че болестта с ковид в международен проект идва като „ сигнална лампа” и приканва държавните управления да наградят лекарите, сестрите и всички, които дават отговор за здравното лекуване. „ Това е сигнал, който изненада целия свят. Има доста боязън и терзание. Докторът и сестрите се оправят по повече от необикновен метод в тези тежки времена и знам, че по този начин и ще продължи”, приключи Ди Ливио пред италианските медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР