Бившата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заби нова бразилка. Тя

...
Бившата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заби нова бразилка. Тя
Коментари Харесай

Каранга заби нова бразилка /снимки/

Бившата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заби нова бразилка. Тя се споделя Присила Фонтенеле, изявява се като модел и влогър и има близо 500 000 почитатели в обществените мрежи.
Двамата са дружно от няколко месеца и към този момент не крият любовта си. Присила е извънредно атрактивна и обилно демонстрира обилните си форми. В момента Фернандо и новата му мацка се любуват един на различен в родната Бразилия, където купонясват с другари. Те са отседнали на крайбрежието и разполагат с прелестна панорама край Атлантическия океан. Каранга е във почивка поради паузата в китайското състезание, където играе за "Хенан ".
Заради Присила любимецът на почитателите на ЦСКА заряза брачната половинка си Карла. Преди малко повече от година двамата станаха родители за повторно, само че все пак връзката им завърши безславно. Карла даже се отхвърли от семейството Каранга и към този момент употребява моминското си име. Тя се изнесла дружно с децата, евентуално гневна на до неотдавна благоверния си брачен партньор. За двамата следва бракоразвод и разногласия за настойничество и издръжки.
Въпреки всичко Каранга наподобява по-щастлив от всеки път с новото си гадже. Двамата с Присила се изясняват в обич един на различен и връзката им наподобява сериозна.
"Две сходни и специфични сърца се срещнаха, с цел да напишат красива история - споделя тяхна другарка. - Нека това да продължи постоянно. Безброй благословии за вас. Белезите и пътеките събраха двама специфични хора. Тя заслужава безпределно благополучие и откри принц. "
Каранга и Присила най-вероятно ще заживеят дружно в Китай след подновяването на локалното състезание. Нападателят има контракт с "Хенан " до края на 2022 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР