Бившата звезда на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити -

...
Бившата звезда на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити -
Коментари Харесай

Шок! Осъдиха Робиньо на 9 години затвор

Бившата звезда на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити - Робиньо, получи деветгодишна присъда от италианския съд. Новината гръмна през днешния ден, като нападателят може да апелира на по-горна инстанция. Биньо е открит за отговорен по обвиняване за полово принуждение. Футболистът е нарушил закона на 22 януари 2013 година, когато бе благосъстоятелност на италианския гранд Милан. Случката е станала в нощен клуб в Милано, където бразилецът е злоупотребил с албанско момиче. Под ударите на закона са попаднали още четири души, взели участие в събитията във въпросната нощ.

В момента Робиньо се намира в Бразилия и се води състезател на Атлетико Минейро, за който рита от началото на 2016 година. " Гадзета дело Спорт " отбелязва, че правосъдният развой може да се проточи. Участникът на две международни шампионати със " Селесао Бразилейра " първо ще апелира пред идната инстанция. Ако загуби, той би трябвало да бъде екстрадиран в Италия, където да излежи присъдата.

Припомняме, че през 2005 година Реал Мадрид заплати 24 милиона евро на Сантос за Робиньо, който дойде в Испания като огромна вяра и получи фланелката с №10, носена до този миг от Луиш Фиго. По това време някои предричаха блестящо бъдеще на бразилеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР