Бившата звезда на ръгбито на Уелс Нон Еванс разказа за

...
Бившата звезда на ръгбито на Уелс Нон Еванс разказа за
Коментари Харесай

Международна по ръгби остана неспособна да работи и получава обезщетения след блъснат и бягски

Бившата звезда на ръгбито на Уелс Нон Еванс описа за това, че е била жертва на блъсната и бягска, което я е оставило неспособна да работи и принудена да одобри компенсации, с цел да заплати ипотеката си.

Евънс, която завоюва 87 мача за женския тим по ръгби на Уелс и също по този начин представляваше страната си в джудо, битка и повдигане на тежести, беше наградена с MBE за заслуги към спорта през 2011 година и е работил като персонален треньор преди злополуката. Тя беше блъсната от 87-годишна жена Джойс Форбс, която не спря и се призна за отговорна по обвиняванията, че не е спряла след пътен случай и кара без дължимата грижа и внимание пред магистратите.

Форбс беше санкциониран със £120, наказан е да заплати разноски от £85 и спомагателна такса от £48 и отнемане от право да кара за шест месеца. За Евънс обаче тя остава " физически доста, доста зле " вследствие на злополуката и споделя, че " се усеща като че ли съм изгубила всичко ". Тя сподели пред WalesOnline: „ Този ​​инцидент спря всичко. Много съм емо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР