Бившата звезда на Пайнер“ Траяна, за която преди години се

...
Бившата звезда на Пайнер“ Траяна, за която преди години се
Коментари Харесай

Бивша пайнерка слага ботокс в Лондон

Бившата звезда на „ Пайнер “ Траяна, за която преди години се правеха проекти за звездно музикално бъдеще, през днешния ден поставя ботокс и разкрасява дами в Лондон. Това стана ясно, откакто самата Теодора, както е същинското й име, стартира да търси модел за процедурите си в обществените мрежи.

„ Здравейте, набирам модели за ботокс и филър за цена 100 лири от процедура. Като за ботокса ще бъде инжектиран медицински ботокс „ Azzalure ”, който се изписва единствено за професионална приложимост, като с него ще бъдат третирани чело, марионетни бръчки и патешки крайник. От хиалуроновите филъри ще запълваме назолабиални и устни. Модели ще трябват за вторник и сряда! “, написа в персоналния си профил певицата.

Оказа се, че Траяна от няколко години живее в Лондон, където е управител на салон за хубост в британската столица и е сътрудник в строителна компания. Тя пее за наслаждение в известното заведение „ Модерн ” в Лондон, а феновете й постоянно може да видят видеа в страницата й, където извършва песни на сръбски, гръцки и британски.

В предишното Траяна бе една от най-обещаващите млади очаквания на „ Пайнер “, а популярност й донесе единственият шлагер „ Късата съчка “. Изведнъж обаче тя прекрати участия и слезе от сцената, като даже и не стана ясно каква е същинската причина за краха на кариерата й. Според мълвата певицата не можела да финансира клиповете си и обезверена, че няма по какъв начин да се мери с огромните звезди като Преслава и Галена, решила да замрази изявите си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР