Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард се очаква да

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард се очаква да
Коментари Харесай

Джеси Лингард приема скромна нова заплата, след като отхвърли 25 клуба за невероятен трансфер

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард се чака да печели £17 500 на седмица, откакто приключи прекосяването си в южнокорейския ФК Сеул.

Лингард е на път да подпише двугодишен контракт със Сеул, откакто излетя в неделя, с цел да контракти изискванията и да премине медицински прегледи. Това ще бъде първият ход на Лингард след напускането на Нотингам Форест предишното лято. 31-годишният състезател прекара един сезон на The City Ground след напускането му от Юнайтед.

Според Chosun Ilbo, посредством Korea JoongAng Daily - два от водещите новинарски издания в Корея - Lingard ще стане най-добре платеният състезател в K League. Той е на линия да печели 17 500 паунда на седмица, което е голям спад от 180 000 паунда на седмица, които събираше във Форест.

Това значи, че Лингард е надъхан да прибира £910 000 на година, до момента в който се приготвя да се причисли към Сеул, откакто получи предложения от цели 25 клуба от цялостен ​​свят. Лацио беше измежду другите тимове, които демонстрираха интерес къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР