Бившата звезда на Манчестър Сити Робиньо беше арестуван в дома

...
Бившата звезда на Манчестър Сити Робиньо беше арестуван в дома
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Робиньо беше арестуван, след като бивша звезда на Манчестър Сити беше осъдена да излежи деветгодишна присъда за изнасилване

Бившата звезда на Манчестър Сити Робиньо беше задържан в дома си в Сантос, защото съдиите взеха решение, че би трябвало да излежи деветгодишна присъда за своята присъединяване в групово обезчестяване в Италия през 2017 година

Бившият бразилски национал беше задържан от федералната полиция на страната в четвъртък в щата Сао Пауло. Очаква се той да има чуване за попечителството в петък вечерта, откакто присъдата по делото му беше оповестена в сряда.

Робиньо беше един от шестимата мъже, които бяха наказани за полово принуждение над жена в италиански нощен клуб през януари 2013 година Той беше приет за отговорен през ноември 2017 година и направи няколко несполучливи опита да апелира решението през годините.

40-годишната някогашна звезда на Сити прекара последните седем години в родната си Бразилия макар присъдата си от италиански съд. Преди това Италия издаде интернационална заповед за арест, само че Робиньо остана на независимост.

Гледайте конкуренцията за купата във Висшата лига с най-хубавите сдел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР