Бившата звезда на Ливърпул Стив МакМанаман хвърли светлина върху задкулисната

...
Бившата звезда на Ливърпул Стив МакМанаман хвърли светлина върху задкулисната
Коментари Харесай

Вътрешен човек от Ливърпул приветства решението на FSG, което помогна за бума на академията при Юрген Клоп

Бившата звезда на Ливърпул Стив МакМанаман хвърли светлина върху подмолната смяна в клуба, която оказа помощ за просперирането на тяхната академия.

Тийнейджърското трио Джейдън Данс, Луис Кумас и Боби Кларк са измежду звездите на академията, които бяха накарани в първия тим от мениджъра Юрген Клоп вследствие на неотдавнашната рецесия с травми в Ливърпул. „ Децата на Клоп “ изиграха значима роля в спечелването на „ Червените “ на Карабао Къп на „ Уембли “, достигането до четвъртфиналите на ФА Къп и оставането отпред в таблицата на Висшата лига и скоро ще пристигна време да блеснат в Лига Европа осминафинал като посетител на Спарта Прага в четвъртък.

МакМанаман, самият той артикул на фабриката за гении на Анфийлд, уточни по какъв начин решението на клуба да построи нова подготвителна база в Кърби - наречена Тренировъчен комплекс AXA - в този момент носи дивиденти, както за първи път в историята на Ливърпул техният първи тим и академия споделят една и съща база. По-рано по време на ръководството на Клоп,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР