Бившата звезда на Левски Станислав Ангелов смята, че сините не

...
Бившата звезда на Левски Станислав Ангелов смята, че сините не
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: Левски е атрактивен за много инвеститори

Бившата звезда на Левски Станислав Ангелов счита, че " сините " не би трябвало да бъдат отписвани и той персонално е оптимист, че нещата на " Герена " във финансово отношение могат да се възстановяват.
 Станислав Ангелов: С тези почитатели Левски постоянно ще го има Пелето разгласи пред Novapress, че бранд като Левски е атрактивен за доста вложители. Освен това той мощно се надява оставките, които възнамеряват да подадат Павел Колев, Ивайло Петков и цялото спортно-техническо управление да са за положително.

" Не мога да квалифицирам дейностите на управлението на Левски, всеки си знае претекстовете, които има. Нямам никаква визия какво тъкмо се случва в клуба. Дали това не е подбудено от новите притежатели, които може би да желаят да си влезнат чисто. Нямам визия. Надявам се обаче да е за положително ", стартира той.

" Левски е притегателна за доста вложители, тъй че има постоянно има шансове за тима да си стъпи на краката. Нека да не ги квалифицираме прекомерно рано като завършили. Да изчакаме още малко време, допускам нещата ще се подобрят ", добави още Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР