Бившата звезда на Левски Гари Родригес се превърна в герой

...
Бившата звезда на Левски Гари Родригес се превърна в герой
Коментари Харесай

Бивша звезда на Левски попари Гана

Бившата звезда на Левски Гари Родригес се трансформира в воин за Кабо Верде, като вкара победния гол в 90-ата минута в дуела против Гана от първия кръг на Купата на африканските народи. Родригес се възползва от безобразна неточност на отбраната на ганайците и съумя да се разпише на празна врата, с което донесе трите точки за своя народен тим.

Гари Родригес игра в Левски тъкмо преди 10 години, а по-късно пази цветовете на Елче, ПАОК, Галатасарай, Ал Итихад, Фенербахче, Олимпиакос, а в този момент е част от турския Анкарагюджю.

Още в 4-ата минута футболист на Гана игра с ръка в наказателното поле, само че реферите не отсъдиха дузпа.
В 17-ата минута играчите на Кабо Верде вкараха първия гол в мача. Жовани стреля, стражът на Гана се оправи, само че топката попадна у Жамиро Монтейро, който означи за 1:0.
В 20-ата минута Джоузеф Пейнтсил падна в наказателното поле на Кабо Верде, само че дузпа още веднъж нямаше.

В 36-ата минута Кьонигсдорфер уцели гредата зад вратаря на Кабо Верде.

Все отново Маджийд Ашимеру вкара топката във вратата на противника, само че след намесата на ВАР голът не бе зачетен поради засада.

Все отново изравнителния гол падна в 56-ата минута. Александър Джику скочи най-високо в наказателното поле и с глава означи за 1:1.

Ганайците се пробваха да стигнат до трите точки, а Джоузеф Пейнтсил бе покрай попадението, само че топката мина около гредата.

В 73-ата минута играчите на Кабо Верде бяха покрай гол. Бебе стреля, само че стражът на Гана се оправи.

В 90-ата минута Гари Родригес пропусна златен късмет, само че се оправдава две минути по-късно, когато се възплозва от невероятна неточност в отбраната на Гана. Цели трима бранители не се ориентираха, а Беншимол стигна до топката и съумя да я бутне към Гари Родригес, който я вкара на празната врата, с което донесе трите точки на Кабо Верде.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР