Бившата звезда на Камерун Самюел Ето‘о се извини за това,

...
Бившата звезда на Камерун Самюел Ето‘о се извини за това,
Коментари Харесай

Ето`о се извини за гаменската си постъпка

Бившата звезда на Камерун Самюел Ето‘о се извини за това, че удари с коляно в главата последовател на Алжир, само че настоя, че е станал жертва на „ безмилостна провокация “ от почитателите на северноафриканците след оспорвана международна подготовка по-рано през годината.

41-годишният президент на Камерунската федерация и дипломат на международното в Катар реагира бурно, откакто към него се приближи ентусиаст след края на безапелационния триумф на Бразилия над Южна Корея с 4:1 в понеделник вечер.

Видео в обществените мрежи сподели по какъв начин четирикратният притежател на званието Футболист номер 1 на Африка се измъква от хора, които се пробват да го укротят, и удря с коляно в лицето блогъра, прочут като Садуни СМ.

Мъжът паднал на земята, само че е без съществени пострадвания. Камерунецът разгласява изказване, в което призна, че е бил замесен във „ физическа разпра “. „ Бих желал да се извиня за това, че изгубих надзор върху страстите си и реагирах по метод, който не дава отговор на характера ми “, показа някогашният нападател на Барселона, Интер и Челси. Той обаче адресира извинението си единствено „ обществено “, а не към потърпевшия почитател.

Ето‘о разкритикува последователите на Алжир за държанието им, откакто Камерун в профил техния отбор поради повече маркирани голове на непознат терен в квалификационен плейоф за Катар през март.

Впоследствие Алжир се оплака на ФИФА по отношение на съдийството и в началото изиска преиграване. До такова обаче по този начин и не се стигна, а камерунците отпаднаха на международното, завършвайки на трета позиция в група с Бразилия, Швейцария и Сърбия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР