Бившата звезда на EastEnders Джеймс Александру призна, че е измъчвал

...
Бившата звезда на EastEnders Джеймс Александру призна, че е измъчвал
Коментари Харесай

Оригиналната звезда на BBC EastEnders Мартин Фаулър признава подигравателна смяна след напускането на сапунката

Бившата звезда на EastEnders Джеймс Александру призна, че е измъчвал Джеймс Бай - който го размени като Мартин Фаулър в дългогодишната сапунка.

38-годишната сапунена звезда фамозно играеше Мартин от 1996 година до 2007 година, когато той напусна ролята на 21-годишна възраст, с цел да преследва други функции. След това мантията беше предадена на 39-годишния Джеймс Бай, който стартира да играе Мартин през 2014 година - и продължава да играе героя през днешния ден.

Сега Джеймс Александру разкри, че е научил за кастинга на своя заместител преди останалите от света знаеха за това. Така че той стартира да изпраща текстови известия на Джеймс Бай, с цел да му изпрати тревожно известие - преди най-сетне да признае претекстовете си.

Отваряйки Secure The Insecure Podcast, Джеймс Александру изясни, че е научил, че Джеймс Бай е определен да играе Мартин, когато неговата някогашна колежка Натали Касиди, която играе Соня Фаулър в EastEnders от 1993 година, се изпусна. Той призна, че е изпращал известия на противника си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР