Бившата звезда на Челси Джо Коул отново ще е част

...
Бившата звезда на Челси Джо Коул отново ще е част
Коментари Харесай

Официално: Джо Коул се завръща в Челси

Бившата звезда на Челси Джо Коул още веднъж ще е част от клуба, стана ясно през днешния ден. На формалния си уебсайт " сините " от Лондон оповестиха, че любимецът на почитателите на " Стамфорд Бридж " ще стартира работа като треньор в клубната академия и ще се занимава с няколко разнообразни възрастови групи.

Коул постави завършек на кариерата си през ноември на 37-годишна възраст. За последно той игра в Съединени американски щати с екипа на Тампа Бей Роудис, където беше съотборник с българския нападател Георги Христов. Иначе някогашният британски национал е младеж на Уест Хам, а с изключение на за Челси е играл още за Ливърпул, Астън Вила и Ковънтри.

OFFICIAL: Joe Cole has been appointed as a technical academy coach at his former club Chelsea.

He will return to the club in his new role in 2019. pic.twitter.com/B6aLd6F8Yo
— Squawka News (@SquawkaNews) 28 декември 2018 година
" Гледайки към бъдещето, желая да остана покрай играта и мисля, че имам какво да предам на младите. Би било прелестно с опита и знанията си да им оказа помощ да осъществен фантазиите си във футбола ", показа Коул.

" Винаги е било част от философията ни да разчитаме на някогашни футболисти, които знаят какво е да играеш за Челси. Сигурен съм, че с опита и знанията си Джо ще е извънредно потребен за развиването на младите ни гении ", разяснява шефът на академията на Челси Нийл Бат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР