Бившата звезда на Бразилия Нето заяви, че включването на 21-годишния

...
Бившата звезда на Бразилия Нето заяви, че включването на 21-годишния
Коментари Харесай

Мартинели отговори на твърдението, че никой не го е чувал

Бившата звезда на Бразилия Нето съобщи, че включването на 21-годишния състезател в проектите на Тите за Катар 2022 е " смешка " и " липса на почитание към футбола ". Въпреки това, Мартинели притегля вниманието в Англия с тима на " артилеристите ", който е на върха в таблицата на Висшата лига и няма търпение да запуши устата на всички, които се съмняват в него на терена.

" Мисля, че това е обикновено. Някои хора в Бразилия не ме познават и също е обикновено да кажа, че други играчи заслужават да бъдат там. Но съм много спокоен за това. Мисля, че това е обикновено. Знам какво върша в моя клуб, знам своите качества и какво мога да направя. И може да сте сигурни, че ще дам всичко от себе си за бразилския тим, с каквото мога да оказа помощ на тима, ще го направя Ще бъде ужасно преживяване за мен ", показа Мартинели пред ESPN.
Арсенал има редица играчи, които се насочват към Световното първенство в Близкия изток, като Габриел Жезус е различен от тези в редиците на Бразилия, до момента в който играчи като Букайо Сака, Арън Рамсдейл и Бен Уайт попаднаха в тима на Англия.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР