Бившата звезда на , Барселона и Арсенал - Марк Овермарс,

...
Бившата звезда на , Барселона и Арсенал - Марк Овермарс,
Коментари Харесай

Спортният директор на Аякс напусна клуба след сексскандал

Бившата звезда на , Барселона и Арсенал - Марк Овермарс, напусна длъжността състезателен шеф на гранда от Амстердам, която заемаше от 2012 година насам. 48-годишният нидерландец имаше контракт с клуба до 2026 година, само че реши да напусне, откакто се замеси в скандал.
Тези дни е станало ясно, че Овермарс е изпращал поредност от неприлични известия на свои колежки в нескончаем интервал от време. Нидерландецът се разкая за случилото се, което може да има сериозен отзив за бъдещето му.
" Срамувам се. Миналата година бях разпитан за известия по отношение на моето държание. За страдание, не осъзнавах, че прескачам границата, само че през последните дни разбрах всичко. Изведнъж почувствах голям напън. Моля за опрощение ", съобщи към този момент някогашният шеф на Аякс, представен от english.ajax.nl.
" Разбира се, за човек в моето състояние такова държание е недопустимо. Сега разбирам, само че е прекомерно късно. Не виждам различен излаз, с изключение на да напусна Аякс, Това също доста въздейства на персоналното ми състояние. Затова апелирам всички да оставят мен и фамилията ми на мира ", добави Овермарс.
За него ръководителят на Надзорния съвет на футболния гранд Лийн Мейярд съобщи, че е най-хубавият състезателен шеф, който клубът в миналото е имал. Той обаче съобщи, че Овермарс в действителност е минал границата на допустимото.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР