Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка

...
Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка
Коментари Харесай

Биляна Гавазова има интересен житейски път

Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка и родителите упорствали за женитба по техния бит, само че мъжът до нея е християнин. Никой от двамата не желал да смени вярата си. Двамата чествали и мюсюлманските, и християнските празници, само че по Коледа Гавазова постоянно работела.

Верските разлики не били спънка да сключат цивилен брак, само че Биляна желала да се види с бяла рокля. Тя отсрочила венчавката поради появяването на първото си дете, само че ковидът я предиздвикал да разбере, че по-важно от фамилията няма. Затова двамата с Тодор вдигнали непретенциозно празненство, на което поканили единствено най-близките.

„ Биляна е страхотна! Възпитана е в прелестно в семейство и има доста мощно развито възприятие за правдивост. Определено виждам бъдещето си с нея “, признава Тодор в едно от редките си изявленията преди години.

Телевизионерката роди наследник преди близо седем години, а на 39 години получи предложение за брак. Влюбените се познават повече от 15 години. Срещнали се за път път по много необикновен метод – на погребението на техен общ другар. Любовта им пламнала и единствено няколко месеца след началото на връзката им заживели дружно. Тодор има брат близнак – Хрисим, а до неотдавна Гавазова бе измежду най-добре платените публицисти.

Според слуховете тя се разписвала против 7 бона заплата и това бе една от аргументите фамилията да се реалокира в огромен и прекрасен нов дом в столица: семейството населява първокласен апартамент в влиятелен столичен квартал. Бизнесът на Тодор също просперира. Досега брачният партньор на Биляна се занимаваше с компютри и продажба на виновност. Преди няколко месеца той отвори магазин за обзавеждане на бани и кухни на столичния бул. „ Черни връх “. Интериорните решения, които предлага, са предопределени за по-заможни клиенти, а цените в шоурума стартират от 700 лв. нагоре, написа „ Минаха години “.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР