Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка

...
Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка
Коментари Харесай

Биляна Гавазова е мюсюлманка, а мъжът й – християнин! Женят се тайно по време на пандемията

Бившата водеща в Би Ти Ви Биляна Гавазова е мюсюлманка и родителите упорствали за женитба по техния бит, само че мъжът до нея е християнин. Никой от двамата не желал да смени вярата си. Двамата чествали и мюсюлманските, и християнските празници, само че по Коледа Гавазова постоянно работела.

Верските разлики не били спънка да сключат цивилен брак, само че Биляна желала да се види с бяла рокля. Тя отсрочила венчавката поради появяването на първото си дете, само че ковидът я предиздвикал да разбере, че по-важно от фамилията няма. Затова двамата с Тодор вдигнали непретенциозно празненство, на което поканили единствено най-близките.

„ Биляна е страхотна! Възпитана е в прелестно в семейство и има доста мощно развито възприятие за правдивост. Определено виждам бъдещето си с нея “, признава Тодор в едно от редките си изявленията преди години.

Телевизионерката роди наследник преди близо седем години, само че едвам на 39 години получи предложение за брак. Влюбените се познават повече от 15 години. Срещнали се за път път по много необикновен метод - на погребението на техен общ другар. Любовта им пламнала и единствено няколко месеца след началото на връзката им заживели дружно. Тодор има брат близнак - Хрисим, а до неотдавна Гавазова бе измежду най-добре платените публицисти.

Според слуховете тя се разписвала против 7 бона заплата и това бе една от аргументите фамилията да се реалокира в огромен и прекрасен нов дом в столица: семейството населява първокласен апартамент в влиятелен столичен квартал. Бизнесът на Тодор също просперира. Досега брачният партньор на Биляна се занимаваше с компютри и продажба на виновност. Преди няколко месеца той отвори магазин за обзавеждане на бани и кухни на столичния бул. „ Черни връх “. Интериорните решения, които предлага, са предопределени за по-заможни клиенти, а цените в шоурума стартират от 700 лв. нагоре, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР