Бившата водеща на „Море от любов“ Наталия Симеонова тотално е

...
Бившата водеща на „Море от любов“ Наталия Симеонова тотално е
Коментари Харесай

Наталия Симеонова вдигна ръце от дъщеря си

Бившата водеща на „ Море от обич “ Наталия Симеонова тотално е изпуснала контрола върху щерка си Виктория. 18-годишната госпожица е взела опърничавия и капризен темперамент на татко си Денис Ризов, а Наталия към този момент е вдигнала ръце от нея.

Младата наследничка на звездното семейство била копие на баща си, че даже по-ексцентрична и от него. И до момента в който китаристът от „ Ахат “ демократично приемал лудориите на дъщеря си, на майка й й побелели косите от нерви и терзания.

Вики Ризов е наследила даже гения на Денис. Красавицата е вокалист в момичешката тайфа „ Mostly Harmless “, където свири на укулеле (музикален инструмент сходен на китарата). От няколко години насам младата дама пее и в група „ Нуша “, където извършва национални песни, само че напоследък посвещавала цялото си време на рок бандата. Факт, който мощно тормозил Наталия Симеонова.

Вики почнала все по-често да изнася мини концерти по клубовете и да движи в съмнителни компании.

По-голямата част от новото й обграждане били момчета и девойки с проблеми в учебно заведение и нездравословни привички като тютюнопушене, приложимост на алкохол и неразрешени вещества. „ Ще я скапват! Не ми харесва пътят, по който е тръгнала “, цъкала Наталия пред близки. Бившата тв водеща считала, че щерка й е станала много лекомислена и отнесена около новите си другари и все по-трудно контактувала с нея.

Симеонова най-вече се вбесявала, че Ризов не взимал никакво отношение и считал, че всичко е тъкмо.

„ Това са естествени неща, млада е. Все отново е музикант, а не студентка по „ Журналистика “, сопвал се Денис на Наталия, която е приключила филантропичната компетентност и постоянно е била доста дисциплинирана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР