Бившата водеща, Албена Вулева е много разочарована от мъжете. Тя

...
Бившата водеща, Албена Вулева е много разочарована от мъжете. Тя
Коментари Харесай

Албена Вулева взе важно решение, не иска и да си спомня за миналото

Бившата водеща, Албена Вулева е доста разочарована от мъжете. Тя счита, че през днешния ден любовта и романтиката са изцяло изчезнали.
Както знаем, последният мъж в живота на Вулева е фитнес инструкторът Недик Недев, с който водещата беше повече от 10 години.
Бившият на Албена към този момент има нова обич до себе си. Жълтата журналистка се ядосала, че е посветила на Недик най-хубавите си години и не вярвала, че в живота й ще се появи друга обич, издават хора от обкръжението й.
Щерката на колоритната Людмила Захажаева към този момент е трансферирала 40-те, само че биологичният й часовник по този начин не разсънва у нея майчини усеща.
„ Не искам да основа семейство и да имам деца. Аз съм напълно друг вид. Вълнуват ме други неща. Много дами имат деца, тъй като би трябвало да го създадат, а по-късно се трансформират в едни изневреви майки, каквато аз в никакъв случай не желая да бъда “, откровена е Албена.

След раздялата с Недик тя не бърза да се впуска в нова връзка, тъй като се притеснява, че още веднъж ще се разочарова. Заради неприятната и популярност и тежкия й темперамент все по-малко хора се осмеляват да се борят за сърцето й. Тя от своя страна мъчно позволява непознати в интимния си свят, написа „ Уикенд “.

Албена Вулева не желае и да си спомня за предишното, а още по-малко да я свързват с него. „ Аз имам кариера и се трудя на телевизионното занятие, а такива като теб нямат място в предаване като „ Биг Брадър “, крещеше преди дни жълтата скандалджийка по адрес на друга участничка в риалитито – Никита. За да показва убеденост и самочувствие, тя посочи себе си като ВИП личност в тези среди, само че зад думите й се крие разстройването от първите й стъпки в малкия екран, пише „ Галерия “.
Албена изгрява на небосклона през 90-те като момиче на шанса в шоу „ Невада “, където се чувствала потисната от строгия си и придирчив началник Къци Вапцаров. Някои от другите й асистентки – Гала, Ива Екимова, получиха по-голямо самопризнание след това, а и в обществото ги одобряват за по-известни от русата хала.

Светкавичния си пробив Вулева прави години по-късно, когато стартира да сее негативизъм по адрес на родните звезди в паметната си продукция „ Сигнално жълто “ по ТВ СКАТ. Нападките и позорните условия, в които слага известните персони, са й коствали какво ли не – псувни, закани за пердах и набези над екипа, както и халба бира в лицето от Слави Трифонов, поради която тя реши да го съди, само че по този начин и не получи отмъщение.
В предаването си тя оплюва злобно всички, най-много фолк певиците, които сякаш ненавижда. Вулева постоянно въртяла гьобеци на частни купони точно на тяхната музика. Свидетели на това станахме и на нощното празненство, разиграло се зад вратата на най-известния дом в Нови Хан. Да не приказваме и за това, че Албена непрестанно си припява в къщата чалга шлагери.

Освен от работните си места Вулева се срами и от брака си, в който е встъпила на 19 години по насила – както тя съобщи пред съквартирантите, написа БЛИЦ.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР