Бившата управителка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна

...
Бившата управителка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна
Коментари Харесай

Менте служителка на БНТ измамила десетки фирми и хора? Снимки + разкрития ТУК

Бившата шефка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна измамничка, ужилила десетки компании и хора с наглите си схеми, ожалиха се самите те.

Последната й жертва е кухнята, приготвяла храна за „ Пирогов “ и „ Шейново “, която бе набедена, че употребява некачествени храни. Именно Стефания Добрева стои зад подправените компромати против LCS кетъринг , като се оказва, че е прилагала същите очернящи способи и по отношение на предходни свои работодатели.

Бившата шефка на най-голямата кетъринг компания у нас е провела бойкот и съзнателно уронване престижа на кухнята. Тя популяризирала в медиите фотоси от екарисаж камерата, където се съхраняват бракуваните артикули, с изказванията, че се употребяват за храната в лечебните заведения.

Докато се подвизавала в LCS кетъринг , Добрева уволнила част от екипа, назначавайки свои хора, които да й сътрудничат в схемите.

„ Целта й е била да си приготви почвата за кражба на средства и бизнес. Така е действала и с някогашните си работодатели “, описват осведомени. И дават за образец по какъв начин си е тръгнала от магазин нонстоп с 2000 лв., за което й е заведен правосъден иск.

Била е и чиновник на огромната верига „ Паоло Бутичели “, където пък я уличили в кражба на обувки. В пияно бар Корнер на бул. „ Черни връх “, където е работила, притежателите са изпаднали в смут от Стефания и нейните схеми. Също по този начин и Петя Раева, която е някогашен притежател на кафето и стола в Българска национална телевизия, е ужасена от схемите и.

Иначе обществено Стефания Добрева се показва като чиновник на Българска национална телевизия, което е следващата й неистина. Наша инспекция сподели, че в никакъв случай не е работила в малкия екран, а просто е отговаряла за доставките на храна в Българска национална телевизия.

Всички ощетени от Добрева компании и лица към този момент приготвят завеждане на огромно наказателно произвеждане за обири, уронване на авторитет и нанасяне на материални вреди в изключително огромни размери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР