Бившата участничка във „ВИП Брадър” Глория Петкова сподели, че когато

...
Бившата участничка във „ВИП Брадър” Глория Петкова сподели, че когато
Коментари Харесай

Тестът на Глория Петкова с три черти

Бившата участничка във „ ВИП Брадър” Глория Петкова показа, че когато за първи път си направила тест за бременност, той бил с три черти. Тя обаче се била застраховала и си била купила два теста, по тази причина бързо направила втори тест, който към този момент посочил нормалните две черти. „ Веднага отидох в кухнята, сложих панделка на теста и викнах бъдещия татко, с цел да му го покажа”, изясни някогашната моделка в предаването „ На кафе”.



Тя не скри, че в началото се уплашила от новината, която внезапно трансформирала метода й на живот. Заради бременността си още веднъж яде месо, както и снаксове и чипс, които преди не употребявала.
Петкова имала съществени компликации в първите месеци на бременността си, които съпостави с „ доста тежък махмурлук”. Освен че й се гадело, непрестанно била изтощена а с днешна дата също се усеща много изтощена. Въпреки това продължава с подготовката за сватбата. За бебето обаче към момента не е купила нищо от чисто поверие, тъй като първо желае да се увери, че всичко ще е ок.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР