Бившата тв звезда Мариана Векилска вече има тапия за кораб

...
Бившата тв звезда Мариана Векилска вече има тапия за кораб
Коментари Харесай

Мариана Векилска подкара кораб

Бившата тв звезда Мариана Векилска към този момент има диплома за транспортен съд до 40 тона , а в този момент е взела и изпитите за корабоплаване по Дунав и европейските реки, разбра HotArena.

Затова през септември й следва круиз с клиенти из гръцките острови като помощник-капитан. " Гледам на това по-скоро като на забавно занимание. Имам да " изпия " доста вода и вятър, до момента в който стана същински капитан, тъй като това се случва в морето, а освен с изпити и проби - те са основата, а опитът е решителен ", издаде тя пред Галерия. 

В момента тя кара курс и за йога инструктор и след година се надява да води практики и да въодушевява и оказва помощ на другите и на себе си. Отскоро някогашната тв звезда може да се похвали с нова работа в Националния военноисторически музей, където е основен специалист по интернационалната активност. Тя дава отговор за събитията, които осъществя музеят по света. В това число са и изложбите, които вършат задграничните им сътрудници у нас. 

" Имам да изучавам доста. Подадох си документите, явих се на конкурс за работата, утвърдиха ме и минах през три тура ", изяснява тя. След като се прибра от Брюксел преди половин година, тв звездата се чудела по какъв начин да продължи живота си. Дала си сметка, че е изгубила пристрастеността си към малкия екран. В същото време имала предпочитание да споделя истории за смислени хора и да въодушевява феновете. Затова обмисляла разновидности за връщане на екран или работа зад кадър, само че си дала сметка, че не държи това да се случи непременно, а единствено в случай че в действителност си коства и стане част от изчерпателен и логичен ефирен план. 

Тя се заела да създава и организира образования по обществени връзки. " В момента повеждам песонални съвещания и курсове за работни колективи на разнообразни компании. Уча чиновниците на бизнес етикет, умения за представяне, реализиране на бизнес контакти, работа със обществени меди... Тези образования се трансфораха в моя пристрастеност и специалност. Срещам се с доста хора - те се учат от мен, аз от тях, а силата, която обменяме, е градивна и вдъхновяваща ", споделя Векилска. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР