Бившата тв водеща Венета Райкова има ново амплоа. Тя официално

...
Бившата тв водеща Венета Райкова има ново амплоа. Тя официално
Коментари Харесай

Венета Райкова между два свята! Стана гадателка

Бившата тв водеща Венета Райкова има ново амплоа. Тя публично се занимава с гадаене посредством създадени от нея карти, които към този момент предлага и за обмен. Те демонстрират бъдещето, а Райкова ги основала в сложен за нея интервал. По думите ѝ трансформацията е настъпила през януари, когато претърпя тежка интервенция на коляното, поради която месеци наред се учеше да върви отначало и бе с проходилка. Дългогодишното лице на „ Горещо “ споделя: От 23 януари, от интервенцията ми, аз съм сред два свята – горе и долу. Бях на доста тъмни места в подсъзнанието ми, върших си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, с цел да уравновесявам силата в тялото си и да отворя блокажите. Година и половина не можех да вървя добре. Скъсан заден рог на менискус – чистих кармата си с болките и сълзите.

После имах сполучлива интервенция на 23 януари, само че коляното блокира и остана сгънато. 6 месеца, една торба пари дадох при най-хубавите рехабилитатори и за всички вероятни инжекции, само че без резултат! Сега съм на финалната права да отворя напълно коляното с помощта на регресия, в която се видях в минал живот като парцалив мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях по какъв начин си повличам същия крайник.

Преживеният смут от минал живот се е трансферирал в съзнанието ми по време на интервенцията и същото коляно блокира. Затова ви споделям, че от 23 януари аз съм сред два свята – горе и долу, и бях на доста мрачни места. Но оттова ви донесох новото от мен и знам, че всички ще го желаете, познавам ви! “ Тя споделя, че нейните карти дават отговори на всички въпроси. Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР