Бившата тв водеща Мариана Векилска най-сетне взе сина си при

...
Бившата тв водеща Мариана Векилска най-сетне взе сина си при
Коментари Харесай

Най-сетне! Мариана Векилска взе сина си в Белгия

Бившата тв водеща Мариана Векилска най-накрая взе сина си при себе си в Белгия, научи „ Галерия “. Журналистката е съумяла да запише момчето в положително учебно заведение, покрай дома им и е наела квартира.

Досега Векилска живееше в дома на щерка си Габриела, до момента в който се откри и събере някой лев за наемите.

Ексновинарката отпътува за Белгия преди половин година, оставяйки сина си в България при татко му – радиоводещия Симеон Колев. Според формалната версия Векилска е получила примамливо предложение от европейска институция, където годишното й заплащане ще е 120 000 евро.

Запознати със обстановката обаче настояват, че Мариана освен не получава сходна заплата, само че и е намерила работата си в следствие.

Когато някогашната водеща отпътувала за Белгия, към момента нямала концепция какво ще прави. Тя безусловно избягала от България поради свадите към интимния си живот и заживяла при щерка си. Плановете й били откакто се откри, да изтегли и 14-годишния си наследник. Малкият Момчил трябвало незабавно да стартира учебно заведение, с цел да не пропуща година, като в същото време да върви на уроци по нидерлански и френски.

Освен това, политиката за наемане на жилище в Белгия изисква 3-месечно предплащане на наем, както и особено утвърждение, съгласно работната заплата на наемателя. Всичко това забавило идването на Момчил в Брюксел, само че в последна сметка нещата се подредили.

Векилска наела жилище в прекрасен квартал за 1000 евро на месец „ леден наем “, предплащайки 3000 евро. Записала сина си в българското неделно школо „ Пейо Яворов “ в Брюксел, а откакто навакса с езиците, щял да стартира в влиятелно профилирано учебно заведение.

Докато обаче всичко си пристигна на мястото, цялата тежест паднала върху някогашния й мъж Симеон Колев. В продължение на 3 години той се грижил за Момчил, защото Векилска се изнесла от общия им дом. Неотдавна Симо призна, че е почнал да получава паник офанзиви поради целия стрес, на който бил подложен. Сега, когато е надалеч от сина си, надали ще му е по-леко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР