Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова си е

...
Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова си е
Коментари Харесай

Венета Райкова си смени носа! Стана двойничка на Камелия

Бившата тв водеща и сегашна писателка Венета Райкова си е сменила носа. Това излиза наяве от новите й фотоси, на които наподобява тотално изменена. Най-осезаема е разликата на обонятелния й орган, който изумително наподобява на този на фолкзвездата Камелия.

Заедно с новата си визия Венета Райкова направи и интимни самопризнания във фейсбука си. „ Откакто се разведохме преди съвсем 4 година, нямам гадже, тъй като не желая връзки и обвързване. Имам случки с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 до 40 година, с които се виждам по един-два пъти, тъй като всички ми омръзват бързо. На този стадий от живота ми не се влюбвам, по този начин съм избрала да пребивавам, удовлетворена и щастлива съм “, признава русокоската от Попово.

Тя е безапелационна, че е свободна жена, финансово самостоятелна и живее както си желае.

Бившата водеща на тв таблоида „ Горещо “ се ожали освен от многочислените предложения за срещи на персонални известия в обществените мрежи, само че и от претендентите за компанията й, които подценяват творчеството й, написа „ Телеграф “.

„ Еее, по-полека, побъркахте се да пишете на персонални, предложения за срещи, за диалози, по какъв начин пък един любовник не е прочел една моя книга. Написала съм 9 книги, от тях щяхте да разберете и по какъв начин да методите към една жена, че да ви обърне внимание. Искате са си говорите с мен - защо да си приказваме, за времето ли, то е ясно, на следващия ден ще вали сняг, няма потребност да си губим времето в сходни диалози “, избухна авторката на „ В като Вендета “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР