Бившата тв водеща и друг път е експериментирала с визията

...
Бившата тв водеща и друг път е експериментирала с визията
Коментари Харесай

Албена Вулева смени прическата, прави се на туркиня

Бившата тв водеща и различен път е опитала с визията си, само че като цяло, през годините се е придържала към русото. За страдание, кичурите ѝ са се изтощили от перхидрола и се е наложила смяна. От последните фотоси на Вулева в мрежата се вижда, че към този момент е с кестеняв цвят на косата. Почитателите ѝ я окуражават да го резервира и споделят, че по този начин е по-свежа. На фрагментите се вижда още, че Албена театралничи пред празничната декорация в петзвезден хотел.

Преди време тя одобри исляма и към този момент не е християнка. Въпреки това обаче, не се е отказала изцяло от магията на Коледа. Дори украсява елха в дома си за положително въодушевление, което опонира с мюсюлманската вяра. Устатата дама от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя се е открила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща на хитовото предаване „ Сигнално жълто ” живее в град Пафос. Понякога пътува и до други страни на отмора. Тя не крие, че си търси и състоятелен кипърец по образеца на чалга ветеранката Петра. Такъв обаче към момента не се е появил на хоризонта.
Реклама
Албена скоро ще чукне 48 години, само че споделя, че мъжкият интерес към нея въобще не е секнал. Най-много ѝ се радвали чужденците. „ Често ме бъркат за рускиня или украинка, не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та по този начин... Съществувам си тук под прикритието на рускиня и ограбвам предложения за кафета ”, споделяла е авторката на „ Сигнално жълто ”.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР