Бившата тв водеща Биляна Гавазова е решила да освежи външния

...
Бившата тв водеща Биляна Гавазова е решила да освежи външния
Коментари Харесай

Не остана по-назад: И Биляна Гавазова се тунингова

Бившата тв водеща Биляна Гавазова е решила да освежи външния си тип коренно, въпреки да не е към този момент на екран. Журналистката, която напусна Би Ти Ви след повече от 10 години стаж в ефира, призна, че е била на посещаване при еластичен хирург. 42-годишната шуменка е избрала експерта доктор Иван Петев, който е притежател на известна столична клиника за всевъзможни разкрасителни интервенции и процедури.

Гавазова разгласява фрагменти от първата си консултация при него, които разбуниха духовете в обществените мрежи. Бившата водеща на " Тази заран “ получи десетки мнения от свои фенове и другари, които я увериха, че няма потребност от никаква усъвършенствания и наподобява отлично.

Журналистката не посочи в конкретика какви тъкмо процедури възнамерява да си прави, само че най-вероятно ще бъдат на промоционална и по-ниска от общоприетата цена, поради обстоятелството, че прави реклама на клиниката в общественото пространство, написа " Ретро ". За разлика от доста нейни колежки, които постоянно висят по чакалните на пластичните хирурзи и от дълго време са техни пациенти, Биляна най-малко не крие, че се изкушава от сходни интервенции, разясняват консуматори на обществените мрежи.

Почти всички тв водещи в родния ефир към този момент са съществено модифицирани и наблюдават всяка нова иновация в естетичната хирургия. Ботоксът, филърите и хиалуроновата киселина за увеличаване на устните от дълго време не са прелъщение единствено за фолкзвездите и моделките, а и за доста лица от дребния екран. Сред водещите, за които настойчиво се твърди, че са ремонтирали визията си, са Цветанка Ризова, Ани Салич, Нели Хаджийска от " Търси се “, Мира Добрева, Мариана Векилска и Миглена Ангелова.

Откакто не е в екипа на Би Ти Ви, Биляна Гавазова развива сполучливо собствен бизнес. Заедно с близка нейна другарка са съсобственички на рекламна организация, от която за момента печелили добре. Докато водеше утринния блок, за някогашната екранна партньорка на Златимир Йочев се говореше, че получавала една от най-високите заплати в медията – 7 хиляди лв. месечно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР