Бившата тв водеща Албена Вулева не може да преглътне факта,

...
Бившата тв водеща Албена Вулева не може да преглътне факта,
Коментари Харесай

Вулева вдига цената на черната си магия

Бившата тв водеща Албена Вулева не може да преглътне обстоятелството, че най-върлата й съперничка Никита Джонсън се класира трета в конкуренцията за обичана риалити звезда на България . Авторката на „ Сигнално жълто “ се подреди чак на шесто място и бе изгонена от феновете дни преди финала.

След края на предаването Вулева възнамерява да се посвети на бизнеса си с бижута. Личната си дизайнерска линия е нарекла „ Хаял “ и я популяризира посредством онлайн продажби. Тя ще продължи да се занимава и с вълшебства, най-вече черни. Досега Албена прибирала по 200-300 лв. за „ сеанс “, само че имала желание да вдигне цената си, написа „ Уикенд “.

Говори се, че ексцентричната полурускиня приела исляма не толкоз от обич към религията, колкото с користни цели. От много време тя се увлича по черните вълшебства, само че нямала достъп до този тайнствен свят. Нейни близки й подшушнали, че в случай че стане мюсюлманка, ще може да изучи от близко практиките на ходжите и дори да прибира пари за урочасване. По това време Вулева била закъсала финансово, тъй че не се бавила доста и потърсила какви са опциите за промяна на религията.

Първоначално изучила в елементи свещения Коран, а след това навлязла в по-дълбоката материя – дебрите на черната магия. Албена се допитала до прочут ходжа, който провел образование и я въвел в тъмните практики. След финала на Брадъра Вулева станала още по-търсена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР