Бившата тв водеща Албена Вулева е ужасно разочарована от мъжете.

...
Бившата тв водеща Албена Вулева е ужасно разочарована от мъжете.
Коментари Харесай

Албена Вулева не иска да има деца след няколко несполучливи връзки

Бившата тв водеща Албена Вулева е извънредно разочарована от мъжете. Устатата дама е обезверена и споделя, че в днешно време любовта и романтиката са изцяло изчезнали. Риалити звездата от „ Биг Брадър: Мост Уонтед ” нееднократно е споделяла разсъжденията си по тематиката в обществената мрежа, а откровенията й започнаха след раздялата с дългогодишния й другар Недик Недев, видя HotArena.

Албена и фитнес инструкторът изкараха дружно повече от десетилетие , само че за това време доста пъти се събираха и разделяха. Изглежда, че последната им раздяла е била дефинитивна, тъй като някогашният й към този момент има нова жена в живота си и е благополучен, до момента в който Вулева към момента е сама. Тя била ядосана, че посветила на Недик най-хубавите си години и не вярвала, че в живота й ще се появи друга обич, издават хора от обкръжението й.
Клюката гласи, че Недев постоянно кръшкал на Албена, само че тя си затваряла очите за изневерите му. Майка й Людмила Захажаева направила всичко допустимо да ги раздели, тъй като вярвала, че Вулева заслужава нещо доста по-добро от „ този гол охлюв и несъвършен фитнес инструктор ”.
Това не е първият път, в който властната и ексцентрична рускиня се бърка в живота на щерка си. Още когато Албена била на 19, Захажаева съвсем принудително я омъжила за заможния притежател на обмен бюро Валери Вулев, който се оказал костелив орех даже за нахакана дама като авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ”.  По това време тя въобще не желаела да се обвързва публично, само че Людмила я натиснала да мине под венчило, тъй като по думите й било неприемливо да съжителства с мъж без брак, написа " Уикенд ". 

Малко след сватбата някогашният брачен партньор на риалити звездата посочил тъмната си страна и от влюбчив сътрудник се трансформирал в отвратително мрънкало.  Албена и Валери имали 15 години разликата във възрастта - първоначално това не им създавало проблеми, само че последователно изникнали доста спънки във взаимоотношенията им. Злите езици мълвят, че Вулев от време на време злоупотребявал с алкохола, ставал неконтролируем и даже си разрешавал да протяга ръка на жена си . Днес тв водещата дефинира Валери като „ цялостен олигофрен ”. За него споделя още, че в миналото бил човек с състояние, само че не съумял да изиграе добре картите си и след това заседнал. „ Намираше с в точното време на точното място, само че нищо не можа да реализира! ”, споделя Албена. Бракът им изтраял едвам две години – едни от най-ужасните в живота на звездата. „ Отношенията ни станаха отвратителни още в деня на сватбата ”, споделяла е в свои изявленията Вулева. Тя била толкоз травмирана от несполучливия си брак, че се зарекла в никакъв случай повече да не позволява сходна неточност. Въпреки това обаче, запазила семейството на някогашния си брачен партньор.

Говори се, че Албена се увлякла по много по-възрастния Валери, тъй като потърсила в него бащината фигура, която й липсвала като дете. Мадам „ Сигнално жълто ” израснала единствено с майка си, а баща си Валентин Николов не е виждала от 13-годишна. Той зарязал фамилията, когато Вулева била напълно дребна и след това рядко я навестявал. В един миг визитите му изцяло секнали и от този момент риалити звездата не е чувала за него. „ Нищо не изпитвам към този човек! Не съм го търсила, а и след толкоз време не виждам смисъл да го върша ”, доверява Албена.
Бившата тв водеща към този момент е трансферирала 40-те, само че биологичният часовник по този начин и не разсънва в нея майчински усеща. „ Не искам да основа семейство и да имам деца. Аз съм напълно друг вид. Вълнуват ме други неща. Много дами имат деца, тъй като би трябвало да го създадат, а по-късно се трансформират в едни изнервени и недоволни майки, каквато аз в никакъв случай не желая да бъда ”,  откровена е Вулева.

След раздялата с Недик тя не бърза да се впуска в нова връзка, тъй като се притеснява, че още веднъж ще се разочарова. Заради неприятната й популярност и тежкия й темперамент все по-малко хора се осмеляват да се борят за сърцето й, а тя пък мъчно позволява непознати в интимния си свят. Авторката на „ Сигнално жълто ” е безапелационна, че избира да е сама, вместо да се трови с следващия несъответствуващ сътрудник.

„ Къде останаха същинските мъже?! Повечето са безумно лигави пикльовци, които чакат дамата до тях да ги дундурка като майка, да им заплаща сметките, да им готви и да им пере чорапите! Не искам даже да поддържам връзка с такива безмозъчни и безхарактерни същества! ”, безапелационна е цапнатата в устата Вулева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР