Бившата тенис звезда Аранта Санчес Викарио, която спечели 14 турнира

...
Бившата тенис звезда Аранта Санчес Викарио, която спечели 14 турнира
Коментари Харесай

Финалистката на Уимбълдън и 14-кратна победителка от Големия шлем получи две години затвор

Бившата тенис звезда Аранта Санчес Викарио, която завоюва 14 шампионата от Големия шлем по време на блестящата си кариера, получи две години условна присъда за машинация.

52-годишната испанска звезда беше приета за отговорна в съд в Барселона в сряда, само че тя НЯМА да влезе в пандиза, откакто се съгласи да заплати 6,6 милиона евро (5,6 милиона английски лири) на прокуратурата. Тя се изправи пред няколко правосъдни борби, свързани с укриване на налози и измами от 2009 година насам.

Бившият брачен партньор на Санчес Викарио Хосеп Сантакана също получи присъда от три години и три месеца затвор. Бившата двойка, която се разведе през 2019 година, беше упрекната в укриване на активи, с цел да избегне заплащането на дълг от няколко милиона паунда към Банката на Люксембург.

Както оповестява испанското издание El Pais, съдът постанови, че Санчес Викарио " когато и да е имаше задоволително активи, с цел да покрие дълга ". Съдията й даде по-кратка присъда, тъй като тя „ пое своята отговорност за обстоятелствата “ и се съгласи д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР