Бившата тенис звезда Анна Курникова не може да преживее факта,

...
Бившата тенис звезда Анна Курникова не може да преживее факта,
Коментари Харесай

Съпругата на Енрике Иглесиас му забрани да целува фенки на концертите си

Бившата тенис звезда Анна Курникова не може да преживее обстоятелството, че брачният партньор ѝ Енрике Иглесиас интимничи с почитателите си, написа " RadarOnline ". В продължение на години тя търпи испанския сърцеразбивач да качва момичета на сцената по време на концертите си и да ги целува.

COVID-19 за малко приключи близостите, само че откакто към този момент завърши, 48-годишният изпълнител възобновява още веднъж своята процедура с целувки.

" Докато към момента върлуваше Коронавирус Анна все му повтаряше да спре да има такава непосредственост с почитателките си ", споделя осведомен пред " RadarOnline ". " Междувременно тази есен той потегля на турне с Pitbull и Рики Мартин и тя има напълно действителни опасения, че Енрике ще пипне нещо около целувките, които раздава ", добавя още източникът.

Но очевидно артистът няма желание да стопира. Близкият до фамилията твърди, че с Анна са провели диалог, в който Иглесиас се противопоставил на възбраната на жена си. " Целуването на почитателите на сцената се е трансформирало в запазена марка на Енрике ", разяснява той.

Припомняме, че след повече от 20 години дружно и три деца, двамата най-сетне минаха под венчилото и публично са семейство. За Анна Енрике споделя: " Тя е страхотна майка. Невероятно е да гледаш какво прави една жена, когато майчиният инстинкт се задейства ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР