Бившата телевизионна водеща и полицайка - Анна Витанова, заряза всичко

...
Бившата телевизионна водеща и полицайка - Анна Витанова, заряза всичко
Коментари Харесай

Скандалната полицайка от Нощта на белия автобус се бракува и стана земеделка

Бившата телевизионна водеща и полицайка - Анна Витанова, заряза всичко и се върна на село, с цел да стане земеделец. Тя реши да смени попрището и да се отдаде на чист въздух и успокоение в родния Кюстендил, където живее с актуалната си възлюбена и брачен партньор, който мнозина оприличават и назовават българския Каванч Татлъту, чиято същинска идентичност не е известна на необятната общност и се пази в загадка. Самата Витанова също ревностно пази своя мъж, за който слуховете шушукат, че е предприемач с много огромни благоприятни условия.

Преди близо половин година двамата се венчаха на гала в столичния храм " Света София ". Булката е дългогодишната топ-водеща и редактор на централните вести на телевизия " Евроком " Анна Витанова.

Близки до брюнетката признават, че тя от дълго време не се е чувствала толкоз щастлива и е на крилете на любовта повече от година.



По-младият брачен партньор на 44-годишната Витанова постоянно е бил засичан преди този момент да се фука из София със скъпи возила в компанията на родни моделки и плеймейтки из нощните заведения, само че нещата ненадейно се трансформирали, а Ани Витанова съумяла да открадне сърцето му.

След сполучливата си новинарска кариера в телевизия " Евроком ", водещата на новините смени попрището в редиците на Министерство на вътрешните работи, където постоянно забъркваше името си в кавги. Тя се прочу още повече през юли 2013 година, когато след конфликти на полиция и жители кръв оплиска митинга против държавното управление на Пламен Орешарски. Събитията станаха известни с " Нощта на белия рейс ", а Витанова агресира против беззащитни жители.

Две години по-късно красивата служителка на Министерство на вътрешните работи разгласява фотография с расистки коментар против ромите в профила си в обществените мрежи, след което последва опасност за уволнението й, само че й се размина и тя съумя да изкара още малко в системата.

След това тя изчезна от обществени изяви с униформата и по всичко проличава, че се е кротнала и към този момент всичко отрицателно е зад тила й, с цел да се отдаде на мира и домакински юут.

Красивата Витанова, която преди години завоюва купата " Мис Кюстендилска пролет ", не пропуща да си идва до София, само че най-много на разходка и да се види със остарели другари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР