Бившата телевизионна водеща и модел Гери Дончева се нареди сред

...
Бившата телевизионна водеща и модел Гери Дончева се нареди сред
Коментари Харесай

Ето коя родна моделка е сред първите ваксинирани

Бившата телевизионна водеща и модел Гери Дончева се подреди измежду първите българи за ваксина против Ковид-19. Красавицата, която обича постоянно да участва на светските мероприятия разгласи новината в обществената мрежа и по този метод сподели, че е изпреварила много лекари и хора, които са по-застрашени от подлия вирус. Демонстрацията й е в няколко секундно видео, на което тя театралничи с розова маска и черна рокля, подобаваща повече за празненство, в сравнение с за посещаване в болница. Суетната дама не пропуща да смъкна скриващата я маска, с цел да я видят добре приятелите й и почитатели в Инстаграм.



Ето и каква е и повода Дончева да успее да е измежду първите имунизирани. Амбициозната хала се изявява като пиар на столична болница и точно заради това е получила правото да се боцне преди доста от съидейниците си в родния шоубизнес.

Дали поради показността или заради други аргументи, имунизацията й провокира бурия от възмущения. "Нали от имунизацията трябваше да се възползват единствено хората от първа линия?! ", недоумяваха консуматори на обществената мрежа. Гери обаче излезе от обстановката по следния метод: "Направих го с цел да поддържа хората, които се опасяват от имунизацията. Нарочно изчаках 2 часа и по-късно записах видеото. За момента се усещам добре, няма ми нищо ", твърди хубавицата.



"Официално съм имунизирана! Работата ми в болница ми даде опцията да съм измежду първите, които имат допир с чудотворната течност и се веселя, че мога да дам образец с действието си на всички тези, които изпитват страхове, имат подозрения за тайни теории и имат неустановеност. Ваксината е вид РНК, на Файзер ", споделя още Дончева.

Според думите й положението й е чудесно след интервенцията. "Нищо не се е трансформирало - усещам се както във всеки различен ден - обикновено и здрава ", безапелационна е тя. Вторият стадий на имунизирането ще се случи след 21 дни от първата операция. Манекенката се зарече, че и тогава ще качи пост по тематиката. До тогава тя ще държи в течение почитателите си в случай че се проявят някакви странични резултати или телесно неразположение да вземем за пример.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР