Бившата танцьорка на пилон Гана Зуизина ще бъде изправена пред

...
Бившата танцьорка на пилон Гана Зуизина ще бъде изправена пред
Коментари Харесай

Алчна съпруга поръча разстрела на мъжа си

Бившата танцьорка на стълб Гана Зуизина ще бъде изправена пред съда, оповестява " Дейли мейл ". Тя е упрекната в организирането на убийството на своя брачен партньор милионер Бари Принг. Обвинението към украинката, която сега се подвизава под името Джулиан Мур е, че тя е желала да отмъкне благосъстоянието на мъжа си, като провежда покушението му.

Състоянието на IT бизнесмена възлиза на 1.5 милиона лири. " Черната вдовица " ще се яви пред съда идващия месец, където се чака, че фамилията на Принг ще изиска да ѝ бъде дадена обективна присъда. " Починалият е бил съзнателно погубен и Зуизина е обвързвана с убийството ", споделят братът и майката на Принг. Семейството твърди още, че тя се е омъжила за него поради парите му и е имала цел да се възползва от благосъстоянието му и предизвикала гибелта му, с цел да се отърве от него и да вземе всичко за себе си.

Зуизина отхвърля обвиняванията за убийството на мъжа си, като декларира, че околните на мъжа ѝ имат прекомерно малко информация за връзките посред им и, че госпожа Принг даже не е участвала на сватбата им, съобщи Dariknews.bg. " Мъжът ми беше добре просветен, здрав и изтънчен. Той беше изцяло кадърен да взима независими решения и да реши дали аз се бракосъчетавам за него поради парите му или поради любовта ми ", сподели още " Черната вдовица ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР