Бившата снаха на Ваня Костова – Стефаниа Цветкова, реши да

...
Бившата снаха на Ваня Костова – Стефаниа Цветкова, реши да
Коментари Харесай

Бившата снаха на Ваня Костова проговори за тежките им лични отношения

Бившата снаха на Ваня Костова – Стефаниа Цветкова, реши да приказва за тежките персонални връзки със фамилията, от което до скоро и тя бе част. Младата дама отхвърли да е наричала някогашната си свекърва магьосница и дефинира като „ внимателен интервал “ разрива сред нея и сина на ангелогласната певица Боян, написа "Флагман ".

„ Обръщам се към Вас, за да бъде изяснено недоразумението, обвързвано с поместената обява, в която беше употребявано моето име по неточен метод. В публикацията, без да се подлага на подозрение, гръмко се твърди, че съм обидила свекърва си Ваня Костова, като съм я нарекла „ магьосница “. Такова определение, като посоченото в обявата, не участва в речниковия ми ресурс в сходен подтекст.

Никога до момента не съм употребила думата „ вещица” по адрес на госпожа Костова, нито в миналото бих си разрешила да го направя. Нито в лицето й, нито зад тила й. Моралните ми правила не биха позволили да я обидя по подобен метод, първо тъй като тя е баба на детето ми и второ, тъй като Ваня Костова като създател е национално благосъстояние за България.

Категорично считам, че в общественото пространство и измежду музикалните ценители името й би трябвало да остане неопетнено, обичано и будещо удивление. В професионално отношение Ваня Костова постоянно ще остане блян за многочислените си фенове, измежду които съм и аз.



Стефаниа Цветкова и Боян Михайлов бяха дружно 8 години, а от любовта им се роди прелестната им щерка Ва неса

Вероятно недоразумението в обявата, в която се твърди, че съм обидила госпожа Костова, като съм я нарекла „ вещица”, се дължи на изфабрикуван противен слух, пуснат от недоброжелатели или нечие колоритно въображение, имащо за цел да сътвори сензация.

Приписваните ми думи не съм използвала нито в вербален, нито в писмен тип. Никъде в публикацията не е представен източник на поместената шоу „ вест “, нито пък публицист се е свързал с мен преди отпечатването на обявата, с цел да попита дали фактически съм я обидила по този метод.

Публикуваното е клюка, защото е злоупотребено с моето име, като е наранено и злепоставено това на госпожа Костова.

Десетки издания се предовериха и преписаха скандално звучащия „ откъс “, като че ли са го чули персонално от мен, след което всеобщо разгласиха свои разработки във връзка гръмкото определение „ вещица” и също си разрешиха да го показват като мое определение към госпожа Костова, без да се постараят да ревизират достоверността на информацията.

По този метод грозно и горчиво беше подведена необятната общност. Смятам, че никое уважаващо читателската си публика и личния си престиж издание, не би трябвало да разгласява неточна и непотвърдена информация, опетняваща която и да било персона, в името на зрелището и лесната продажба.

Действително персоналните ни и фамилни връзки минават през внимателен интервал и не бих желала медийна интервенция, която да рефлектира в допълнение върху почтеното схващане на едно малко дете. То към този момент може да чете и не би желало баба му да бъде показана като злобен баснословен воин, осмян на жълта страница, и то от името на майка му. То избира да има вяра във вълшебни горски феи, еднорози и силата на обичта, прошката и справедливостта.

Това, което вълнува феновете на госпожа Костова, е нейната креативна активност, която продължава да е в подем и Ви предлагам да обърнете внимание на нея и безспорните заслуги на огромната певица Ваня Костова в региона на културата “, е цялото изказване на Стефаниа Цветкова. Тя отхвърля да е наричала свекърва си „ магьосница “ и желае това да бъде дебело очебийно от медиите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР