Бившата служителка на Сената на САЩ Тара Рийд, която твърди,

...
Бившата служителка на Сената на САЩ Тара Рийд, която твърди,
Коментари Харесай

Предизборни драми зад Океана! Секскандалът около Джо Байдън се разраства

Бившата служителка на Сената на Съединени американски щати Тара Рийд, която твърди, че е била унизена полово от Джо Байдън преди към 30 години, счита, че Демократическата партия е пренебрегнала случая и носи част от отговорността, оповестява ТАСС, базирайки се на нейно изявление пред Fox News.

Байдън беше доказан като претендент за президент на Демократическата партия във вторник. Рийд беше негов асистент, когато беше сенатор от Делауеър. По-рано Рийд нееднократно е заявявала в медиите, че е била подложена на полово посягане от страна на Байдън.

През април тя подаде полицейски протокол в американската столица, в който се показва, че през 1993 година в един от коридорите в Капитолия без нейно позволение Байдън я целунал, докосвал я и настоял за интимни връзки, отбелязва Dariknews.

Рийд сподели в изявление, че е изгубила всичко, в това число и работата си, когато повдигнала обвинявания против Байдън. Тя се оплака, че нито медиите, нито представителите на Демократическата партия обръщат дължимото внимание на нейните изказвания.

Рийд акцентира, че някои от демократичния хайлайф, „ някои мощни хора, свързани с партията “ също са забъркани в полови закононарушения.

Дълбоко съм обезпокоена от груповото отказване на това и манипулирането на жертвите. Смятам, че Национален комитет на Демократическата партия е отчасти виновен, тъй като той освен пренебрегва протичащото се, само че и взе участие в него, прикривайки виновника.

На 1 май Байдън назова обвиняванията на Рийд погрешни. Той означи, че има несъответствия във версията, която тя показа пред публицисти.

Още преди формалното известие на Байдън, че ще се кандидатира за президент, няколко дами го упрекнаха в неуместно държание: натрапчиви обятия и непоискани целувки. Байдън изясни това, като сподели, че е привикнал с разнообразни „ обществени правила “ и даде обещание, че ще бъде „ по-уважителен към персоналното пространство “ на другите хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР