Бившата служителка на круизен кораб Дара Тъкър разкри неудобна тайна

...
Бившата служителка на круизен кораб Дара Тъкър разкри неудобна тайна
Коментари Харесай

Певица от круизен кораб разкри истината за безплатния сладолед ВИДЕО

Бившата служителка на круизен транспортен съд Дара Тъкър разкри неуместна загадка за безплатните празненства със сладолед и за какво се организират на борда на кораба. Жената разказа за това в малко видео, което разгласява в TikTok. Видеото стана вирусно и бързо получи над 2,2 милиона гледания и над 3000 коментара.

Жената работела като певица на круизни кораби и описа за какво на почиващите може да се предлага безвъзмезден сладолед по време на престоя им на кораба.

„ Не знам за какво, когато приказвам за круизни кораби, всичко става доста злокобно толкоз бързо “, спомня си певицата за трудовия си опит.
 Круизен транспортен съд, транспортен съд кораб, празненство на круизен транспортен съд, ужасна истина, обществени мрежи, круиз, на борда на транспортен съд, морга на транспортен съд Илюстративна снимка 
Нейният клип беше отговор на един от мненията, в който се споделяше, че стартират да раздават сладолед на транспортен съд, в случай че членовете на екипажа имат потребност от повече място във фризера за тялото на умрял пасажер.

„ Да, за жалост, това постоянно е правилно. Ако екипажът ненадейно раздаде куп сладолед, това постоянно е тъй като повече хора са умрели на кораба, в сравнение с има място в моргата. Предполагам, че побира към седем души и в случай че повече хора умрат на съответен транспортен съд, тогава би трябвало да реалокират телата във фризера. Което означаваше, че би трябвало да създадат място във фризера. Ако това се случи, се правеха празненства на кораба с безвъзмезден сладолед “, сподели Дара.
Replying to @????????Ramen Goblin????????

Преди към 10 години Дара била певица на круизен транспортен съд и прекарала шест месеца в Средиземно море и Карибите. Тя пресмята, че един характерен круиз транспортира сред 25 000 и 30 000 пасажери и че сред 4 и 10 души умират при всяко пътешестване.

„ За благополучие не трябваше да се оправяме с такива неща, само че бяхме другари с някои от екипа, които трябваше да го правят “, сподели тя.

Много фенове бяха изумени от откритостта на някогашната певица:
" Тук има доктор от круизен транспортен съд. Мога да потвърдя връзката сред моргата и сладоледа... " ;„ Чакай, значи в случай че хората умрат на транспортен съд, не се връщат от почитание към околните си? Всички ние просто продължаваме да се забавляваме, до момента в който баба лежи мъртва във фризера?! “;„ Не ми е хрумвало, че на круизен транспортен съд има морга... Трябва да помисля малко и да се върна “;„ Трябваше да отида на круиз през май, в този момент ще бъда оня човек, който знае, че в случай че сервират куп сладолед, доста хора са мъртви. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР