Бившата синоптичка има една дъщеря от предишната си връзка. Росен

...
Бившата синоптичка има една дъщеря от предишната си връзка. Росен
Коментари Харесай

Разстрел! Юлияна Направо Закопа Деси Банова И Бившето Си Мъжле Плевнелиев! Говорят Си Сами!

Бившата синоптичка има една щерка от предходната си връзка. Росен Плевнелиев имаше трима сина, като най-голямото му момче умря ненадейно от аневризма. Тогава то бе едвам на 14 години.

Юлиана се обидила на президента с молба да понижи медийните изяви. Хората са шашнати по какъв начин те не стопират да ги осведомят за прекомерно персонални неща. Като тези с какъв брой сантиметра пораства корема на Деси Банова, по какъв начин се усеща като бременна, каква храна яде.

Хората към този момент знаят, че някогашният държавен глава евентуално ще участва на раждането. Освен това сме осведомени от тях, че до третия месец синоптичката повръщала ката ден, а в този момент към този момент можела да пътува до града на любовта Париж.

Деси обичала да си хапва повече тестени произведения, по тази причина повече наддала в петия месец.Зрителите са изумени по какъв начин Плевнелиев и Банова не стопират да изваждат на ярко най-съкровените им секрети.

Изповедите им по малките екрани обаче се отразявали извънредно отрицателно на двамата сина на Росен Плевнелиев. Те били в особена възраст, а и още не са съумели да прежалят по-големия си брат Филип.

Ескремната обстановка принудила Юлияна да организира тежък диалог с екс президента, написа разкрития.ком. Тя му напомнила, че бил задължен да мисли и за положителното психологично здраве и на останалите си наследници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР