Бившата шефка на PR-отдела на криптопирамидата Nexo и дъщеря на

...
Бившата шефка на PR-отдела на криптопирамидата Nexo и дъщеря на
Коментари Харесай

Бившата шефка на PR-отдела на Нексо разпродава луксозния си гардероб

Бившата шефка на PR-отдела на криптопирамидата Nexo и щерка на дългогодишния народен представител Асен Агов стартира да разпродава луксозния си дрешник.

В една от групите в обществената мрежа Facebook Миа е пуснала за продажба палтото си марка Cavalli за скромната сума от 500 лв..

Агова твърди, че дрехата е обличана единствено няколко пъти. Решила обаче да се раздели с нея, тъй като нямало къде да я носи. 

Бившата PR-ка на Nexo отбелязва, че палтото й е измежду най-любимите. " Но не ни е било писано да останем дружно вечно — към този момент нося Patagonia, вместо Cavalli ", оправдава решението си Миа.

Публикуваме цялостния текст на обявата й без редакторска интервенция: 

" Здравейте, дами. Това е първият ми пост тук — от година се поканвам да се разделя с облекла, които боготворя, само че към този момент няма къде да нося… Дойде момента, наканих се.

Първата такава обичана дреха, с която ми е най-мъчно да се разделя (затова и стартирам с нея — по-късно по-малко ще ме боли сърцето) е това палто Just Cavalli.

Влюбих се в него от пръв взор, когато го купих — има един old world изискан, който е нехарактерен за Cavalli, и със стегнат колан на талията се усещах като тези модели в шивашките списанията от 50-те години… Но не ни е било писано да останем дружно вечно — към този момент нося Patagonia, вместо Cavalli.

Използвам фотография, която открих на база кода от етикета, тъй като по-добре демонстрира палтото. В мненията ще кача моите фотоси, както и линк към фотографията, която използвах (ако е позволено).

 

Та, детайлите:

Размер: IT 42

Дължина от яката до долу: към 140 см

Състав: 45% акрил, 35% полиестер, 20% вълна, 5% “други нишки " ; хастар: 50% ацетат, 50% вискоза

С аварийно копче и етикет (свалени, схваща се)

 

Купено при започване на 2021 и носено няколко пъти

Купено на 60% понижение, за към 450 евро, само че нямам спомен за точната цифра

Продавам го за 500 лева

Аз съм 170 см и бих споделила, че е по-скоро за дами към моята височина или по-високи, или пък тези от вас, които носят токчета.

Надявам се да си откри добър нов дом скоро, с цел да не се разколебая и да си намеря опрощение да го запазя… ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР