Бившата шефка на фонд Земеделие“ и депутат от ДПС в

...
Бившата шефка на фонд Земеделие“ и депутат от ДПС в
Коментари Харесай

Ализан Яхова, която смениха като водач с Николай Бареков, напуска листите на Доган

Бившата шефка на фонд „ Земеделие “ и народен представител от Движение за права и свободи в 47-ия, 48-ия, 49-ия и 50-ия парламент Ализан Яхова напуща напълно листите на „ Алианс за права и свободи “. Това стана ясно, откакто по нейна молба районната изборна комисия в Русе я заличи от листата на обединението на Ахмед Доган в региона, написа „ 24 часа “.

Късно вечерта в четвъртък стана ясно, че Яхова е заменена в последния миг като лидер на листата във Враца. Там отпред бе подложен някогашният публицист от Би Ти Ви и някогашен водач на партията „ България без цензура “ Николай Бареков.

Оттеглянето на Ализан Яхова като претендент за народен представител от обединението на Ахмед Доган е по нейно предпочитание, излиза наяве от решението на РИК в Русе.

В настоящето Народно заседание Ализан Яхова влезе като лидер на листата на Движение за права и свободи в Русе. След спора в придвижването и разрива сред Делян Пеевски и Ахмед Доган, тя стана самостоятелен депутат и взе страната на почетния ръководител. Яхова бе изгонена от групата на Движение за права и свободи, откакто част от депутатите не поддържаха предлагането на ГЕРБ за държавно управление по напътствие на Доган.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР