Бившата шампионка от US Open Слоун Стивънс поднесе една от

...
Бившата шампионка от US Open Слоун Стивънс поднесе една от
Коментари Харесай

Слоун Стивънс елиминира Каролин Гарсия в Синсинати

Бившата шампионка от US Open Слоун Стивънс сервира една от изненадите на шампионата от сериите WTA 1000 в Синсинати, откакто отстрани настоящата шампионка шампионата и международна №6 Каролин Гарсия от Франция.

Американката реализира цялостен поврат против своята съперничка и се наложи с 4:6, 6:4, 6:4 за два часа и половина игра.

По този метод Стивънс записа първата си победа над тенисистка от топ 10 след 10-месечна пауза, като последният ѝ триумф пристигна още веднъж против Гарсия по време на конкуренция в Гуадалахара предишния октомври.

Така, носителката на трофея от US Open през 2017-а се класира за осминафиналите в Синсинати, където чака победителката от дуела сред шампионката от Уимбълдън Маркета Вондроушова и рускинята Анастасия Потапова.

Място в осминафиналите пък към този момент си обезпечи международната №5 Онс Жабер от Тунис, която трябваше много да поработи против Ана Калинина от Украйна, само че в последна сметка я пречупи след 6:3, 6:7(2), 7:6(2) и 2 часа и 44 минути на корта.

В спор за място на четвъртфиналите Жабер ще се изправи против победителката от мача сред Дона Векич и Виктория Азаренка.

Победно начало шампионата записа още и Елизе Мертенс, която надигра шампионката от 2019-а Мадисън Кийс в три сета - 6:3, 3:6, 6:3. Във втория кръг белгийката ще срещне чехкинята Мари Бузукова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР