Бившата състезателка в UFC Пейдж Ванзант все пак няма да

...
Бившата състезателка в UFC Пейдж Ванзант все пак няма да
Коментари Харесай

Дебютът на Пейдж Ванзант в бокса без ръкавици е отложен

Бившата състезателка в UFC Пейдж Ванзант въпреки всичко няма да дебютира в бокса без ръкавици през 2020-та. Блондинката подписа с организацията „ Bare Knuckle Fighting Championships “ по-рано тази година и трябваше да дебютира на кръга през ноември, само че съгласно mmafighting.com, това няма да се случи.

Медиите оттатък Океана настояват, че Ванзант ще дебютира в BKFC през февруари 20201-ва. Опонентът на дамата към момента не е разгласен. В кариерата си в UFC Ванзант надигра Фелис Хериг, Рейчъл Остович и Бек Роулингс, която е сегашен първенец на BKFC.
View this post on Instagram

A post shared by (@paigevanzant) on Oct 16, 2020 at 10:39am PDT

На същата галавечер, в която се чака Ванзант да се бие, някогашният кандидат за титлава в полусредна категория на UFC Tиаго Алевеш би трябвало да се изправи и против ММА ветерана Фил Барони. Последният се отдръпна от плануваната борба с Алвеш през септември, само че бе заместен от Джулиан Лейн.

BKFC към момента възнамерява да организира галавечер на 13-ти ноември във Флорида, като планува две борби за трофеи на събитието – Джилм Алърс против Луис Лапомино за купата е лека категория и Джонди Бедфорд против Дат Нгуйен за купата в категория петел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР