Бившата съпруга на Травис Баркър - Шана Моклър реши да

...
Бившата съпруга на Травис Баркър - Шана Моклър реши да
Коментари Харесай

Бившата на Травис Баркър продаде пръстена си от него: Никой не очаква един щастлив брак да приключи

Бившата брачна половинка на Травис Баркър - Шана Моклър реши да продаде годежният си пръстен от него. Баркър в последно време не слиза от заглавията на всички американски издания, след шумната му връзка с Кортни Кардашиян и техните три сватби.



По всичко проличава, че Моклър е решила да се възползва от известността на някогашния си брачен партньор и разгласи търг за годежния си пръстен. В последна сметка той бе продаден за сумата от 96,500 $. Блондинката разкри, че е имала предпочитание да продаде бижуто за сума сред 100,000 и 200,000 $, само че очевидно не е съумяла да откри покупател.

“Никой не чака един благополучен брак да завърши … и никой не се надява да би трябвало да се раздели с скъпи вещи” - показа тя пред US weekly.

Шана Моклър бе женена за барабаниста от 2004 година до 2008 година, като двамата имат три деца - Алабама Баркър, Ландън Баркър и осиновеното от Травис дете от предходна връзка на Шана, Адриана де ла Хоя.



Шана отхвърли да разкрие защо ще употребява парите, само че показа, че на този стадий от живота си е посветила по-голямата част от времето си на своите деца.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР