Бившата съпруга на писателя Дан Браун заведе дело, в което

...
Бившата съпруга на писателя Дан Браун заведе дело, в което
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Дан Браун го съди, водел двойнствен живот по време на брака

Бившата брачна половинка на писателя Дан Браун заведе дело, в което упреква създателя, че е водил двойнствен живот по време на брака им, заяви Асошиейтед прес. Блайт Браун е внесла желае в съд в Ню Хемпшър в понеделник.
Според нея Дан Браун е имал извънбрачни връзки, до момента в който са били женени, в това число и с треньорка на коне за езда. Освен това дамата упорства да получи дължимото, задето е въодушевила доста от творбите му и му е пособия с хрумвания и изследвания за романите. Блайт Браун упреква писателя и в това, че е укривал от нея бъдещите си планове, в това число и телевизионната поредност по романите му, както и детска книга, която би трябвало да излезе на пазара през септември, написа Дарик.
Най-пикантни са обвиняванията в извънбрачните връзки на писателя. Описвайки държанието на Дан Браун като " нелегално и нечувано ", Блайт Браун твърди в желае си, че тя научила за връзките на Дан след развода им през 2019 година, поставил завършек на 21-годишен брак. Тя упреква създателя на бестселъри и в това, че скрито е харчел големи суми за дарове на неназована треньорка на коне, получила от писателя няколко коня и финансиране за бизнеса си. Бившата брачна половинка твърди, че " противозаконното държание " било осъществено в Ню Хемпшър, Съединени американски щати, както и в Европа и на Карибите.
" Дан е живял в неистини най-малко през последните шест години, като е поддържал имиджа на знаменит публицист, който живее нормално в дома си в щата Ню Хемпшър, а в реалност нещата са били изцяло разнообразни ", написа в желае. " Години наред Дан скрито е теглил обилни суми от мъчно извоювания фамилен приход от него и Блайт, с цел да поддържа безсрамни извънбрачни връзки с дами, двойно по-млади от него и да води загадъчен живот ".
Според обвиняванията на Блайт Браун, писателят й изневерявал с най-малко четири дами, една от които била млада треньорка на коне от Нидерландия. В желае тя е показана с буквите Джей Пи (JP). Бившата брачна половинка на Браун, която е запалена по конете и конната езда, довела през 2013 година младата треньорка в Съединени американски щати, с цел да образова конете й. През 2014 година Дан Браун почнал спекулация с младата нидерландка, до момента в който тя живеела при семейство Браун след интервенция на рамото. Според Блайт брачният партньор й тогава скрито купил на младата дама кон за 345 000 $, нова кола, камион за превозване на коне и платил за ремонта на жилището й в Нидерландия.
В публикувано до медиите изказване Дан Браун декларира, че е шокиран от обвиняванията и дефинира желае като " писан, без да се зачита истината ". Той твърди, че не е подвел някогашната си брачна половинка за финансите им по време на развода и че тя е получила половината от фамилното положение след развода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР