Бившата съпруга на писателя Дан Браун, автор на прочутия трилър

...
Бившата съпруга на писателя Дан Браун, автор на прочутия трилър
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Дан Браун го съди за двойнствен живот по време на брака

Бившата брачна половинка на писателя Дан Браун , създател на фамозния трилър " Шифърът на Леонардо ", заведе дело, в което упреква създателя, че е водил двойнствен живот по време на брака им, заяви Асошиейтед прес.

Блайт Браун е внесла желае в съд в Ню Хемпшър в понеделник. Тя твърди, че Дан Браун е имал извънбрачни връзки, до момента в който са били женени, в това число и с треньорка на коне за езда. Освен това дамата упорства да получи дължимото, задето е въодушевила доста от творбите му и му е пособия с хрумвания и изследвания за романите. Според Блайт Браун писателят е укривал от нея бъдещите си планове, в това число и тв поредност по романите му, както и детска книга, която би трябвало да излезе на пазара през септември.
 

— New York Post (@nypost)

Най-пикантни са обвиняванията в извънбрачните връзки на писателя . Описвайки държанието на Дан Браун като " нелегално и нечувано ", Блайт Браун твърди в желае си, че тя научила за връзките на Дан след развода им през 2019 година, поставил завършек на 21-годишен брак.

Блайт Браун упреква създателя на бестселъри, че скрито е харчел големи суми за дарове на неназована треньорка на коне, получила от писателя няколко фризийски коня и финансиране за бизнеса си. Бившата брачна половинка твърди, че " противозаконното държание " било осъществено в Ню Хемпшър, Съединени американски щати, както и в Европа и на Карибите.

" Дан е живял в неистини най-малко през последните шест години, като е поддържал имиджа на знаменит публицист, който живее нормално в дома си в щата Ню Хемпшър, а в реалност нещата са били изцяло разнообразни ", написа в желае. " Години наред Дан скрито е теглил обилни суми от мъчно извоювания фамилен приход от него и Блайт, с цел да поддържа безсрамни извънбрачни връзки с дами, двойно по-млади от него и да води загадъчен живот ".
 

— Bev Vincent (@BevVincent)

Според обвиняванията на Блайт Браун, писателят й изневерявал с най-малко четири дами, една от които била млада треньорка на коне от Нидерландия. В желае тя е показана с буквите Джей Пи (JP). Бившата брачна половинка на Браун, която е запалена по конете и конната езда, довела през 2013 година младата треньорка в Съединени американски щати, с цел да образова конете й. През 2014 година Дан Браун почнал спекулация с младата нидерландка, до момента в който тя живеела при семейство Браун след интервенция на рамото. Според Блайт Браун брачният партньор й тогава скрито купил на младата дама кон за 345 000 $, нова кола, камион за превозване на коне и платил за ремонта на жилището й в Нидерландия.

В публикувано до медиите изказване Дан Браун споделя, че е шокиран от обвиняванията и дефинира желае като " писан, без да се зачита истината ". Той твърди, че не е подвел някогашната си брачна половинка за финансите им по време на развода и че тя е получила половината от фамилното положение след развода.

" По аргументи, известни единствено на нея и евентуално на юриста й, Блайт Браун сътвори с този иск измислена визия за брака ни, целяща да ме нарани и да ме сложи в неловко състояние ", показва писателят.

Блайт Браун, която е известна любителка на конете и на надпреварите по езда и конни надбягвания с файтони, твърди, че е завела делото, с цел да отбрани интереса и позициите си.

" Работихме дружно по този начин настойчиво, борихме се да създадем нещо свястно ", се показва в нейно контраизявление. " Не познавам мъжа, в който Дан се трансформира. Време е да бъдат разкрити неговите измами и изменничество. След толкоз доста болежка е време за истината. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР